Header

OVER DRIVEAWAY

Een verrassend aanbod zo goed als nieuwe occasies.

Met DriveAway, snijden we een nieuw hoofdstuk aan in het boeiende verhaal van wat ooit begon als de droom van vader Ignace. Als volwaardige Opel partner voor de regio Kortrijk-Deerlijk- Waregem, willen we u namelijk overtuigen van de verrassend brede waaier aan mogelijkheden bij de aanschaf van een tweedehands wagen.

 

Via een grondige en diepgaande keuring maken we vooraf een selectie van alleen de allerbeste occasies. Enkel op deze manier kunnen we een totale klantentevredenheid garanderen. Bovendien zorgen we ervoor dat de wagens zowel binnen als buiten steeds in showroomstaat worden afgeleverd. Het onderscheid met een nieuwe wagen valt nauwelijks waar te nemen, al scheelt het wel een pak in uw portomonee. Bovendien is in heel wat gevallen de BTW ook nog eens aftrekbaar, wat uiteraard mooi meegenomen is.

 

Op deze website vind je steeds het recentste aanbod wagens, maar ook op uw specifieke Opel vragen bezorgen we u het juiste antwoord. Onze ongedwongen maar accurate aanpak staat hierbij garant voor veel rijplezier!

 

Vanaf 1 juni 2016 zetten wij een nieuwe stap richting diversificatie. Naast ons ruim aanbod zo goed als nieuwe Opels, komen wij graag tegemoet aan de vraag van de klant. Daarom zal u toekomstgericht ook andere merken en modellen terugvinden in ons steeds wisselend aanbod. Uiteraard blijven we trouw aan onze hoge kwaliteitsnorm en kunt u bij ons terecht voor een jonge tweedehandswagen alsook mobiliteitsoplossingen allerhande.

Yellow car

Ons team

 
Team member
Bruno 
Zaakvoerder
Team member
Pedro
Zaakvoerder
Volg ons
Driveaway.be   Gentseweg 567    8793 Sint-Eloois-Vijve    |    Tel. 0474 363 765   Fax 056 77 85 86    |    info@driveaway.be